Activiteiten op het strand & lekker eten bij restaurant Sea You

  Alles laten zien

  Leuke activiteiten op het strand alvorens te genieten van een heerlijke BBQ of een à la carte lunch of diner met fantastisch uitzicht?

  Neem een kijkje op www.strandfabriek.nl en boek een avontuurlijk dagje met uw team, familie of vrienden.

  Het hele jaar door organiseert de Strandfabriek sportieve strandactiviteiten. Het superbrede strand bij de Noordpier, vlakbij de parkeerplaats van restaurant Sea You, is hiervoor een ideale locatie. Race met een blo-kart langs de vloedlijn of laat je door het zand slepen met een grote, bestuurbare vlieger. Ook voor andere activiteiten, onder andere fatbiken, discgolf, boogschieten, zandsculpturen maken of een beachvolleybal-toernooi kun je bij de Strandfabriek terecht.

  Glutenvrij/allergie/dieet?

  Heeft er iemand in uw gezelschap een glutenintolerantie, een allergie voor bepaalde producten of speciale dieetwensen? Geen probleem! Als u dit bij uw reservering doorgeeft, houden onze chefs daar rekening mee.

  Voor kinderen hebben wij speciale (glutenvrije) kindermenu’s.