Bereikbaarheid

Met de auto, op de fiets of lopend naar Sea You aan de Noordpier in Wijk aan Zee

Met de auto of op de fiets rijdt u via de Zeestraat naar Wijk aan Zee. In Wijk aan Zee slaat u na de Dorpswei linksaf de Zeecroft in. U volgt dan de weg langs het Julianaplein de Reyndersweg op. Na ca. 3,5 km arriveert u op de parkeerplaats voor panorama restaurant Sea You. Parkeren is gratis.

Als u zin heeft om lekker uit te waaien, kunt u de auto natuurlijk ook in Wijk aan Zee parkeren. Rond de Dorpswei parkeert u gratis. U kunt dan over het strand of deels door de duinen naar Sea You lopen.


Openbaar vervoer naar de Noordpier Wijk aan Zee

Met de watertaxi vanaf IJmuiden (vertrekpunt Sluisplein):

Watertaxi IJmuiden is een veerdienst voor personen en fietsen tussen IJmuiden en Velsen-Noord. Elke eerste zondag van de maand is er een tussenstop op het Forteiland. De watertaxi vaart van 1 april t/m 1 oktober vier keer per dag. Aan boord is plaats voor 100 personen, of 50 personen en 50 fietsen. Ook rolstoelers zijn van harte welkom. Reserveren wordt aanbevolen. De beschikbaarheid van plaatsen is afhankelijk van het passagiersaanbod op de door u gewenste overtocht. U kunt tot maximaal 1 uur voor vertrek tickets reserveren, door te bellen naar het kantoor (0255 – 511 676) of naar het mobiele nummer op de boot (06 – 51 59 89 17). Reguliere vertrektijden vanuit IJmuiden en Velsen-Noord zijn te vinden op www.watertaxi-ijmuiden.nl

2017 – dagelijks
IJmuiden: 10:00, 13:15, 15:25, 17:25 uur (Velsen-Noord Sea You: 10 min. later)

Voor groepen is na reservering ook overvaart of rondvaart mogelijk.